Aizkari

Drukāt
Banner 1050x80

Home & You

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga LV-1046
Mājas un interjera preces, Aksesuāri, Aizkari , Drēbju pakaramie. LED virtenes, gaismiņas.

Home & You

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Mājas un interjera preces, Aksesuāri, Aizkari, Drēbju pakaramie. LED virtenes, gaismiņas. Mājdzīvnieku mājas. Matu stīpiņas, gumijas. Naudas maki. Piezīmju klades. Pildspalvas, zīmuļi, somas. Bērnistaba. Bērnu spilveni. Kakla spilveni. Krājkasītes. Pledi bērniem. Rotaslietu kastītes. Termofors bērniem. Ēdamistaba. Galda paliktņi.
1

Homestory, SIA

Brīvības 148a-2, Rīga LV-1012
Pakalpojumi: ✓ Interneta veikals ✓ Aizkaru un žalūziju izgatavošana un uzstādīšana ✓ Aizkaru ķīmiskā tīrīšana ✓ Preces mājai: mājas aromāti, sveces, mājas tekstils, uzkopšanas līdzekļi Apraksts:

SIA "Homestory" - uzņēmums ar 30 gadu pieredzi, piedāvā saviem klientiem plaša spektra pakalpojumu klāstu - mājas tekstila šūšana, aizkaru izgatavošana mājai, aizkari komerctelpām, aizkari terasēm, visa veida žalūziju izgatavošana. Mūsu dizaineri atbrauks pie klienta uz nomērīšanu ar audumu paraugiem, palīdzēs izvēlēties labāko variantu tieši Jūsu telpai. Bezmaksas veiksim 3D vizualizāciju. Uz vietas ir pieejami vairāk kā 1500 audumi un uz pasūtījuma ir pieejami +10000 audumi. Garantējam izgatavošanu 14 dienu laikā ar 2 gadu garantiju visām mūsu ražotām precēm. Paši veicam piegādi un uzstādīšanu. Piedāvājam aizkaru un romiešu žalūziju ķīmisko tīrīšanu sākot ar 3eur/m2, ar izbraukšanu pie klienta, noņemšanu un uzstādīšanu.

  • 1 Audumu un aizkaru tirdzniecība

Homestyle, SIA, Žalūzijas, iestieptie griesti

Visa veida ŽALŪZIJAS, iestieptie griesti
Mārupes 23, Rīga, LV-1002
Piedāvājumā:: ✓ Žalūzijas ✓ Rullo žalūzijas ✓ Vertikālās žalūzijas ✓ Horizontālās žalūzijas ✓ Foto žalūzijas ✓ Romiešu žalūzijas ✓ Žalūzijas jumta logiem ✓ Aizsargžalūzijas ✓ Aizkari ✓ Aizkaru stangas ✓ Moskītu tīkli

Husqvarna Latvija, SIA

Ulbrokas 19a, Rīga LV-1021
Mežkopības un mežizstrādes tehnika

I.R.M., SIA

Pasta 34-4, Jelgava, LV-3001
Audumu un aizkaru tirdzniecība

ICETEC LTD, SIA, Saldēšanas, dzesēšanas un kondicionēšanas iekārtu remonts, serviss

Saldēšana, dzesēšana, kondicionēšana
Bukaišu 12b, Rīga LV-1004
Par uzņēmumu: SIA "ICETEC Ltd" ir dinamiski attīstošs, licencēts uzņēmums, kura specializācija ir saldēšanas, dzesēšanas un pārtikas uzglabāšanas, aukstuma kameras un aukstuma vitrīnas projektēšana, aprīkošana ar aukstuma iekārtām, remonta darbi un servisa apkalpošana. Kondicionieru, kondicionēšanas sistēmu iekārtu montāža, uzstādīšana. Uzņēmuma speciālisti izpilda: ✓ tehniskie aprēķini piemērotai aprīkojumu izvēlei, ievērojot pasūtītāja vajadzības; ✓ konsultācijas saldēšanas un dzesēšanas tehnoloģiskā procesa ievērošanā un dažādu veidu pārtikas produktu glabāšanā; ✓ saldēšanas iekārtu un kameru pasūtīšana un savlaicīga piegāde; ✓ saldēšanas iekārtu montāža un pieslēgšanas darbi, aukstuma noliktavas; ✓ garantijas pakalpojumu sniegšana un servisa apkalpošana.

IK DALI AIZKARI-ŽALŪZIJAS

Tūristu iela 3, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Informācija no uzņēmumu reģistra

IK Dali aizkari

Jelgavas iela 1, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Informācija no uzņēmumu reģistra

IMG Projekti, SIA

Mucenieku 25-1, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
SIA "IMG Projekti" produkti un pakalpojumi:: ✓ Durvis: Plastikāta durvis Alumīnija durvis Iekšdurvis Metāla durvis ✓ Logi: PVC plastikāta logi Alumīnija logi Koka logi Jumta logi Logu remonts un apkope ✓ Bīdāmās durvis un sistēmas: Bīdāmās durvis iebūvejamiem skapjiem Bīdāmie alumīnija logi Bīdāmie plastikāta logi un durvis ✓ Žalūzijas, insektu sieti un aizkaru stangas: Žalūzijas Aizkaru stangas Pretinsektu sieti ✓ Paceļamie vārtiBrīvi stāvošie skapji un kumodesIebūvējamie standarta skapjiModuļu virtuves mēbeles

 

Ineteks, SIA

Zilupes 7, Rīga LV-1019
Diegi, diega spolītes, diegi izšūšanai, izšūšanas, mulinē, lentas, lentītes, apdares lentes, satīna lentes, atlasa, sutaža, šņores, (lina, poliestera, satīna) gumijas, visa veida pogas, knopkas, kniedes, spiedpogas, sprādzes, plastmasas furnitūra, adatas, šujmašīnas adatas, tamboradatas, adāmās adatas, apaļās adatas, rāvējslēdzēji,

Irve, SIA

Satekles 7, Rīga, LV-1050
Ķīmiskā tīrīšana, ķīmiskās tīrītavas, veļas mazgātava, apģērbu tīrīšana, uzvalku tīrīšana, mēteļu tīrīšana, dūnu jaku tīrīšana, ādas izstrādājumu tīrīšana, kažoku tīrīšana, kreklu mazgāšana, veļas mazgāšana, gultas veļas mazgāšana darba apģērba tīrīšana, paklāju tīrīšana, apģērbu ķīmiskā tīrītava, apģērbu atsvaidzināšana, veļas

Iskada, Ugunsdzēsības centrs, veikals - noliktava

Krustpils 12a, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu: SIA "ISKADA" savu darbību uzsāka 1996.gadā. Mūsu plašais preču un pakalpojumu sortiments un augstā kvalitāte, kā arī elastīgā cenu politika palīdzēja mūsu uzņēmumam ieņemt vienu no vadošajām vietām Latvijas tirgū. Klientu konsultācijas: Ja vēlāties uzzināt vairāk par Jums interesējošo jautājumu, zvaniet vai nāciet pie mums pēc adreses Krustpils iela 12A, vai rakstiet e-pasta vēstuli uz info@iskada.lv Uzņēmuma personāls sniegs Jums konsultācijas un palīdzēs izvēlēties Jums nepieciešamo preci, ņemot vērā Jūsu prasības un Jūsu uzņēmējdarbības specifiku. Atkarībā no pasūtījuma apjoma un biežuma, mēs piedāvājam elastīgu atlaides sistēmu.

Izopanel, SIA

Gustava Zemgala gatve 78-6, Rīga LV-1039
Produkti:: ✓ sendvičpaneļi ✓ metāla profili ✓ aukstumkameras ✓ izolācijas plāksnes ✓ PVC membrānas u.c. Produkta kvalitāte: Daudzu gadu klātbūtne būvniecības tirgū, cieša sadarbība ar klientiem, mūsu komandas attīstība, kā arī jauni centieni – tas viss ietekmē mūsu piedāvājumu nepārtrauktu paplašināšanos. Mēs esam pārliecināti, kā mūsu ražotie sendvičpaneļi ietilpst nelielajā labāko produktu grupā cehu, lauksaimniecības ēku, dzesēšanas un saldēšanas iekārtu, kā arī atpūtas objektu būvniecībai.

Jenny Rein Textils

Stacijas 1, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Ikvienai telpai noskaņu piešķir izvēlētie aizkari. Vai izvēlēties gaisīgus un krokotus, vai - paneļaizkarus, romiešu šalūzijas? Aizkaru speciālisti ieteiks labāko risinājumu atkarībā no jūsu telpas novietojuma, funkcionalitātes un stiklojuma. Plašā audumu izvēle ļaus telpu noformēt atbilstoši katra gaumei. Aptumšojošie un ugunsdrošie aizkari parūpēsies par jūsu mieru un miegu. Arī aizkaru stiprinājumus, sliedes, karnīzes, āķīšus un krokojamās lentes ieteicams izvēlēties saskaņā ar izvēlēto audumu un telpas stilu.