Aizkari

Drukāt
Banner 1050x80

Kreps Pluss, SIA, Veikals

Jomas 41, Jūrmala, LV-2015
Audumu un aizkaru tirdzniecība

Kreps T, SIA, Audumu, aizkaru veikals Liepājā

Graudu 43-43N, Liepāja LV-3401
Apraksts: Aizkari, aizkaru salons, veikals, tirdzniecība Liepājā.

Kronmat Baltic, SIA, FAKRO oficiālais pārstāvis

Ulbrokas 42G, Rīga, LV-1021
Uzņēmums piedāvā: ✓ Jumta logi ✓ Bēniņu kāpnes ✓ Sienas lūkas ✓ Virsgaismas logi ✓ Gaismas tuneļi ✓ Logi ✓ Hidroizolējošie pieslēgumi ✓ Jumta plēves un membrānas ✓ Lietus ūdens notekcauruļu sistēmas ✓ Jumtu lūkas ✓ Fasādes logi

Kruno, SIA, garāžu vārtu izgatavošana un uzstādīšana

Ganību 62-21, Jelgava LV-3007
Apraksts: SIA ''Kruno" nodarbojas ar privātmāju garāžu vārtu ražošanu pēc individuāla pasūtījuma, kā arī veic to uzstādīšanu, remontu, garantijas un pēcgarantijas apkopi. Tiek piedāvāti arī uzņēmumiem paredzēti vārti un automātika.

Kurzemes amatnieks A, SIA

Friča Brīvzemnieka 52, Liepāja LV-3401
Apraksts: Piedāvājam dažādas kavalitātes logus, sākot no ekonomiskajiem variantiem, līdz vācu kvalitātes logiem, par ļoti izdevīgām cenām. Katra klienta vajadzības tiek izskatītas individuāli, atrodot klientam vispiemērotāko variantu. Piedāvājam bezmaksas konsultāciju un logu uzmērīšanu. Tiek nodrošināts pilns serviss – konsultācija birojā, objekta apskate un mērīšana, PVC logu demontāža, montāža, iekšējo un ārējo palodžu uzstādīšana, iekšējā un ārējā apdare, veco logu utilizācija. Garantijas apkalpošana. Piedāvājam siltinātas metāla ārdurvis dzīvokļiem. Durvis tiek izgatavotas pēc individuāliem izmēriem. Laba siltuma un skaņas izolācija. Plašā izvēlē piedāvājam dažāda veida žalūzijas: Žalūzijas diena-nakts apvieno sevī horizontālo žalūziju un rullo žalūziju priekšrocības.Var uzstādīt gan rullo kasešu žalūzijas uz loga rāmja, gan klasiskos rullo uz sienas. Horizontālās rullo un rullo kasešu žalūzijas. Pilsētas žalūzijas, kas ideāli piemērotas lodžijām. Vertikālās žalūzijas. Liepāja, Aizputē.

L Šarms, SIA

Pils Rajons 56-13, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202

L.Haritonova, IK

Pils Rajons 56-13, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202

Labserviss Plus, IK

Vaļņu 37-39, Daugavpils, LV-5401
Žalūzijas, aizkaru stieņi

Larelini, veikals

Meiju ceļš 2, Jelgava, LV-3007
Aizkari . Dvieļi. Pirts halāti. Pirts dvieļi.Priekšauti. Maisiņi. Somas. Virtuves cimdi., Latvijā ražoti tekstilizstrādājumi mājai:galdauti, aizkari , virtuves dvieļi, pirts halāti, palagi, spilvendrānas

Latte, SIA

"Jauncimpēni", Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220
, čības, dvieļi, blūzes, žaketes, tops, topi, kleita, kleitas, palagi, gultas veļa, vīriešu krekli, aizkari

Lietotas mēbeles un sadzīves preces, veikals

Raiņa 56, Madona, Madonas nov. LV-4801
Lietotas kvalitatīvas mēbeles no Vācijas. Mēbeles Madonā. Mēbeļu salons Madonā. Koka mēbeles. Masīvkoka mēbeles. Grāmatplaukti. Kumodes. Antīkas mēbeles. Rakstāmgaldi. Galdi, skapji, guļamistabas iekārtas, TV galdiņi, žurnālu galdiņi. Viesistabas mēbeles. Garderobes mēbeles. Restaurētas vācu mēbeles, Restaurētas koka mēbeles,

Limbažu Tīne, SIA

Pļavu 4, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

SIA "Limbažu tīne" ir vilnas pārstrādes uzņēmums ar senām mājas tekstila dizaina tradīcijām. Šobrīd uzņēmumā tiek ražota vilnas dzija, augstvērtīgi austi vilnas un lina audumi, segas, pārklāji, pledi, galdauti, lakati un citi tekstilizstrādājumi. Aužam etnogrāfiskos audumus pēc autentiskiem Baltijas reģiona kultūrvēsturiskā mantojuma paraugiem. Kvalitāte un rūpīgs amatnieka darbs ir tas, kas raksturo mūsu izstrādājumus!

Lindas šūšanas salons

Krūmu 41-43, Liepāja LV-3405
Par uzņēmumu:

Lindas šūšanas salons – šūšanas pakalpojumi dāmām un kungiem. Apģērbu šūšana un labošana. Jaunums Liepājā - lielākais apģērbu tīrītavu un veļas mazgātavu tīkls Latvijā, IRVE, laipni aicina izmantot kvalitatīvos pakalpojumus gan liepājniekus, gan pilsētas viesus.

Linustils.lv, veikals

Stabu 70, Rīga, LV-1009
Lina audumi, linu audumi, lina, (linu) gultasveļa, lina, (linu) galdauti, lina, (linu) dvieļi, lins, lina platie audumi, lina, (linu) aizkaru audumi, dekoratīvie lina, (linu) audumi, puslina audumi, lina, (linu) gultas pārklāji, lina, (linu) pirts dvieļi, bērnu gultas veļa, gatavie lina, (linu) izstrādājumi. gultas veļas, galdautu šūšana pēc

Lite, SIA

Krūzes 3, Rīga, LV-1046
Produkti: ✓ Žalūzijas ✓ Aizsargžalūzijas ✓ Āra ēnošanas sistēma ✓ Aizkari ✓ Aizkaru stangas/sliedes ✓ Aizkaru aksesuāri ✓ Motorizētās sistēmas ✓ Moskītu tīkli Par uzņēmumu:

Ražojam gan individuāli, gan sadarbības partneriem visa veida iekšējās interjera žalūzijas un ārējās aizsargžalūzijas. Piedāvājam arī markīzes un citas ārējās ēnošanas sistēmas. Interjera papildināšanai piedāvājam risinājumus aizkariem, aizkaru sistēmām, aizkaru stangām un profiliem. Veidojot individuālu interjeru logiem, vadāmies pēc katra klienta vēlmēm un interjera aktualitātēm.

Ikvienai telpai noskaņu piešķir izvēlētie aizkari. Vai izvēlēties gaisīgus un krokotus, vai - paneļaizkarus, romiešu šalūzijas? Aizkaru speciālisti ieteiks labāko risinājumu atkarībā no jūsu telpas novietojuma, funkcionalitātes un stiklojuma. Plašā audumu izvēle ļaus telpu noformēt atbilstoši katra gaumei. Aptumšojošie un ugunsdrošie aizkari parūpēsies par jūsu mieru un miegu. Arī aizkaru stiprinājumus, sliedes, karnīzes, āķīšus un krokojamās lentes ieteicams izvēlēties saskaņā ar izvēlēto audumu un telpas stilu.