Aizkari

Drukāt
Banner 1050x80

BALTRUS, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Cesvaines 15a, Rīga LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Kravas auto aksesuāri ✓ Auto ledusskapji ✓ Kafijas automāti ✓ Auto kondicionieri ✓ Auto putekļusūcēji ✓ Sēdekļu apsilde ✓ Michelin Man Volvo ✓ Riteņu aprīkojums ✓ Autoķīmija un tīrīšanas līdzekļi ✓ Aksesuāri auto vadītāja kabīnei ✓ Autovadītāju apģērbs ✓ Kravas auto apgaismojums ✓ Kravas nostiprināšana ✓ Degvielas aprīkojums

BEA, SIA

Tērbatas 47, Rīga, LV-1011
Audumu un aizkaru tirdzniecība

BS elite, SIA

Ģimnāzijas 34/36-1a, Daugavpils LV-5401
Žalūzijas, aizkaru stieņi

BVT Partneri, SIA

Ganību dambis 24a-46.korpuss, Rīga LV-1005
Produkti: ✓ Gaisa kondicionēšanas iekārtas telpām ✓ Precīzās gaisa kondicionēšanas iekārtas ✓ Siltumsūkņi ✓ Aukstumiekārtas Par uzņēmumu:

BVT Partneri ir gaisa kondicionēšanas iekārtu vairumtirgotājs, vairāku ražotāju tiešais pārstāvis un veiksmīgi strādā Latvijā jau no 2000. gada. BVT Partneri ir TRANE (ASV, Francija) oficiālais tirdzniecības un servisa pārstāvis. TRANE ir viens no lielākajiem gaisa kondicionēšanas iekārtu ražotājiem pasaulē ar vairāk nekā 100 gadu vēsturi un tā ražotie čilleri u.c. ūdens sistēmas nodrošina aukstumapgādi ārkārtīgi daudzos objektos burtiski visās pasaules valstīs un reģionos. BVT Partneri ir sadzīves, profesionālo un VRF tipa gaisa kondicionēšanas iekārtu un siltumsūkņu Mitsubishi Heavy un AlpicAir pārstāvis un tiešais piegādātājs. Mēs esam ilggadējs precīzo gaisa kondicionēšanas iekārtu un sistēmu STULZ (Vācija) partneris ar daudzu gadu pieredzi datu centru un servertelpu aprīkošanā. Mūsu STULZ iekārtas nodrošina mikroklimatu tādos nozīmīgos objektos kā, piemēram, TIER III sertificētais Lattelecom datu centrs Dattum, Telia Latvia datu centrs, Latvijas Banka, Latvijas Gāze un daudzi citi.

BaltService, SIA

Ganību dambis 21b, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Siltumsūkņi ✓ Ventilācijas sistēmas ✓ Kondicionēšanas sistēmas ✓ Gaisa mitrināšanas un sausināšanas sistēmas ✓ Apkures sistēmas ✓ Dūmu novadīšanas sistēmas ✓ Serviss ✓ Konsultācijas, apsekošana un diagnostika ✓ Projektēšana ✓ Gaisa vadu tīrīšana ✓ Siltums no dūmgāzēm, noteikūdeņiem un kompresoriem

Balteks-Lat, SIA

Lastādijas 17, Rīga LV-1050
Apraksts:

SIA "Balteks-Lat" Rīgā, Maskavas ielā 17/19. Audumi darba apģērbiem. www.balteks.lv (vairumtirdzniecība), mob. 29431712

Uzņēmums piedāvā iegādāties audumus darba apģērbiem, kā arī oderes, tenta audumi, tents, kamuflāžu, audumi somām, karavīru mednieku audumi, atstarojošās lentes. Katra saņemtā audumu partija tiek pārbaudīta, lai nodrošinātu mūsu klientus tikai ar kvalitatīvu preci. Audumiem ir pieejami nepieciešamie atbilstības sertifikāti.

Balts DTD, SIA

Dzirnavu 13, Rīga LV-1010
Aizkari , aizkaru tirdzniecība. Aizkaru šūšana. Aizkari pēc pasūtījuma., Aizkari istabai, virtuvei, viesistabai. Dekoratīvie aizkari . Audumu tirdzniecība.

Barbara, veikals

Lielā 39, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167

Beauty, modes bižutērijas un aksesuāru veikals, SIA Forte Pluss

K.Barona 31, Rīga LV-1011
Apraksts: Bižutērijas tirdzniecības veikals. Piedāvā visa veida bižutēriju, apzeltītu bižutēriju, kā arī bižutēriju ar Swarovski kristāliem. Viss jūsu skaistumam! Uzņēmums piedāvā arī bižutērijas vairumtirdzniecību. Uzņēmums piedāvā arī īpašus piedāvājumus klienta kartes īpašniekiem.

Benissimo, vertikālo žalūziju ķīmiskā tīrītava

Cēsu 31 k.3, Rīga, LV-1012
Bērnu ratu, ratiņu tīrīšana, bērnu sporta ratu tīrīšana, pastaigu ratu tīrīšana, ratu kulbas tīrīšana, bērnu autosēdekļu, autosēdeklīšu tīrīšana, bērnu autokrēslu tīrīšana, bērnu mantu, rotaļlietu tīrīšana, bērnu paklāju tīrīšana, bērnu tekstila tīrīšana.

Benissimo, ķīmiskā tīrītava

Cēsu 31 k.3, Rīga, LV-1012
Aizkaru sausā tīrīšana. Aizkaru tīrīšana, mazgāšana ar noņemšanu un piekarināšanu. Ekskluzīvo paklāju tīrīšana, Dīvānu tīrīšana, krēslu tīrīšana, Mājas tekstila tīrīšana, Bērnu ratu tīrīšana, Aizkaru noņemšana, Aizkaru demontāža. Aizkaru piekarināšana, Aizkaru montāža. Aizkaru uzstādīšana, Aizkaru tīrīšana, Lambrekenu tīrīšana.

Best Plus, SIA

Maskavas 20, Rēzekne LV-4604
SIA "BEST PLUS" piegādā un uzstāda: ✓ Logus (PVC, Alumīnija) ✓ Durvis (Metāla, PVC, Alumīnija) ✓ Vārtus (Garāžas, Industriālos, Vārtu automātiku) ✓ Visa veida žalūzijas ✓ Alumīnija konstrukcijas Kādēļ izvēlēties mūs?: ✓ Sertificēts materiāls ✓ Ražotāju cenas ✓ Pilns serviss ✓ Nestandarta risinājumi

BoGeM & Co, SIA, PVC logi Rīga

Skandu 10, Rīga LV-1067
Apraksts:

SIA "BoGeM & Co" Latvijas tirgū darbojas kopš 2003. gada, specializējoties PVC, alumīnija logu un durvju ražošana un uzstādīšana, kā arī piedāvā dažādas montāžas tehnoloģijas, no vienkāršām, paātrinātām montāžas sistēmām līdz siltās montāžas tehnoloģijām, kas izstrādātas ziemeļvalstīm. Izmantojam tikai pārbaudītus labāko kompāniju – „Aluplast”, „Wital”, „Siegenia”, „Maco”, „SOUDAL” – materiālus un komplektāciju. Mūsu priekšrocība ir augsta izgatavotā produkta un piedāvājamo pakalpojumu kvalitāte, kā arī zemās cenas. Piedāvājam visa veida stikla paketes, izmantojam tonētu, matētu, dekoratīvu, laminētu tripleksa plēvi, rūdītu stiklu, kā arī vitrāžas stikla paketes dažādās kombinācijās atbilstoši klienta vajadzībām. Izgatavojam dažādu ģeometrisko formu konstrukcijas: trijstūrus, trapeces, daudzstūrus, izliektus un apaļus logus. PVC logi, durvis, ražošana Rīgā, Imanta.

Brasta Latvia, SIA

Ganību dambis 7a, Rīga LV-1045
jumtu, jumta segumi, Eurofala, Geocel, WC kabīnes sabiedriskām telpām, PVC lokšņu durvis, PVC, lokšņu aizkari
Ikvienai telpai noskaņu piešķir izvēlētie aizkari. Vai izvēlēties gaisīgus un krokotus, vai - paneļaizkarus, romiešu šalūzijas? Aizkaru speciālisti ieteiks labāko risinājumu atkarībā no jūsu telpas novietojuma, funkcionalitātes un stiklojuma. Plašā audumu izvēle ļaus telpu noformēt atbilstoši katra gaumei. Aptumšojošie un ugunsdrošie aizkari parūpēsies par jūsu mieru un miegu. Arī aizkaru stiprinājumus, sliedes, karnīzes, āķīšus un krokojamās lentes ieteicams izvēlēties saskaņā ar izvēlēto audumu un telpas stilu.