Aizkari

Drukāt
Banner 1050x80

Alius, SIA, Ražotne

Buļļu 43-45, Rīga, LV-1067
Žalūzijas, aizkaru stieņi

MDK Projekts, SIA

Saules 41, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169

RBaltic, SIA

Gustava Zemgala gatve 67, Rīga LV-1039
Gaisa aizkari , rūpnieciskie gaisa aizkari . Kondicionēšanas iekārtas, rekuperatori., Kondicionieris, kondicionieri, gaisa aizkari , kondicionieri Daikin, Fujitsu.

Ticians, SIA

Stabu 47, Rīga LV-1011
Aizkaru dizains guļamistabai, virtuvei. Audumu un aizkaru tirdzniecība. Interjera dizains, tapetes, tepiķi, aizkaru šūšana, spilveni, dekoratīvie spilveni, auduma somas, sēžammaisi, labošana, pārvilkšana, mēbeļu tapsēšana, aizkaru stangas, dekoratīvie pušķi, mīkstie grīdas segumi, paklāji, paklāji kāpnēm, dizainera, dizaina

Šūšanas darbnīca Adelīna, IK

Pasta 47, Jelgava, LV-3001
svārkiem, jakām, Apģērbu labošana Jelgava, Aizkaru šūšana Jelgavā, Pārvalku šūšana Jelgavā, Pārvalki, aizkari

Koldak, SIA, Tirdzniecības vieta K-SENUKAI

"Atbrīvošanas aleja 190" , Vērēmu pagasts, Rēzeknes nov., LV-4604

Riko-B, IK

Andreja 7/9, Ventspils LV-3601
Žalūzijas, markīzes, nojumes kafejnīcām un privātmājām, aizkaru stangas, aizsargslēģi, žalūzijas un markīzes, ražošana, serviss, tirdzniecība, vairumtirdzniecība.
Ikvienai telpai noskaņu piešķir izvēlētie aizkari. Vai izvēlēties gaisīgus un krokotus, vai - paneļaizkarus, romiešu šalūzijas? Aizkaru speciālisti ieteiks labāko risinājumu atkarībā no jūsu telpas novietojuma, funkcionalitātes un stiklojuma. Plašā audumu izvēle ļaus telpu noformēt atbilstoši katra gaumei. Aptumšojošie un ugunsdrošie aizkari parūpēsies par jūsu mieru un miegu. Arī aizkaru stiprinājumus, sliedes, karnīzes, āķīšus un krokojamās lentes ieteicams izvēlēties saskaņā ar izvēlēto audumu un telpas stilu.