Aizkari

Drukāt
Banner 1050x80

Krasts A, SIA, Universālveikals Saulkrastos

Ainažu 20-2.st., Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
zābaki, kurpes, čības, botes, sporta apavi, apavu tirdzniecība, lietoti apavi, šorti, gultas veļa, aizkari

Radošā darbnīca LM, SIA

Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Izstrādājumi:: ✓ Interjeram ✓ Galdam ✓ Apģērbam ✓ Dažādi tekstilizstrādājumi Uz stellēm austi:: ✓ Lina audumi ✓ Lina šalles ✓ Lina galdauti, salvetes un dvieļi ✓ Lina aizkari ✓ Vilnas pledi ✓ Vilnas segas ✓ Vilnas šalles

Akcents K.A., SIA

Saules 22, Ventspils LV-3601
Žalūzijas, aizkaru stieņi

Kronmat Baltic, SIA, FAKRO oficiālais pārstāvis

Ulbrokas 42g, Rīga LV-1021
Uzņēmums piedāvā: ✓ Jumta logi ✓ Bēniņu kāpnes ✓ Sienas lūkas ✓ Virsgaismas logi ✓ Gaismas tuneļi ✓ Logi ✓ Hidroizolējošie pieslēgumi ✓ Jumta plēves un membrānas ✓ Lietus ūdens notekcauruļu sistēmas ✓ Jumtu lūkas ✓ Fasādes logi

Mūsu lodzinieks, SIA

Jaunceltnes 40, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
PRODUKTI:

PVC logi

✓ Mūsdienu PVC logi ir piemēroti izmantošanai praktiski jebkura veida ēkās. Tos var viegli izmantot vēsturiskās ēkās, kā arī savrupmājās, biroju ēkās vai daudzdzīvokļu mājās.

PVC durvis

✓ Ieejas durvis ir vizītkarte katrā mājā. Tās aizsargā pret zagļiem un nevēlamiem trokšņiem. Durvju sistēmas no ALUPLAST apvieno modernu dizainu ar visaugstāko kalpošanas laiku.

abc.lv, Būvniecības nozares medijs

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Būvniecības nozares vadošais interneta medijs www.abc.lv:

Vērtīgi padomi ikvienam, kas būvē, remontē, labo un restaurē, aktuālās būvizmaksas, nozares jaunumi un speciālistu saraksti, kā arī informācija par vairāk nekā 25 000 būvniecības jomas uzņēmumu. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā abc.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Assaz, SIA

ASSA Abloy durvju slēdzenes .WC slēdzenes
Matīsa 143, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "Assaz" darbojas no 2010. gada. Uzņēmums piegādā, konsultē un uzstāda visa veida durvju slēdzenes. Uzņēmums strādā, sākot ar dzīvokļa, mājas iekšdurvīm līdz pat sarežģītām un industriālajām durvīm.

"Assa Abloy":

Uzņēmums ir "ASSA Abloy" oficiālais pārstāvis Latvijā. SIA "Assaz" sadarbojas gan ar uzņēmumiem, gan privātpersonām.

Sprinkler Service, SIA

Brīvības 200c, Rīga LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ Tāmju dokumentāciju sagatavošana ✓ Inženierkomunikāciju projektēšana ✓ Izbūves materiālu un aprīkojuma komplektācija un piegāde ✓ Tehniskā uzraudzība ✓ Izbūve ✓ Projektu vadība un pēcnodošanas apkalpošana ✓ Sistēmu nodošana ekspluatācijā

ICETEC LTD, SIA, Saldēšanas, dzesēšanas un kondicionēšanas iekārtu remonts, serviss

Saldēšana, dzesēšana, kondicionēšana
Bukaišu 12b, Rīga LV-1004
Par uzņēmumu: SIA "ICETEC Ltd" ir dinamiski attīstošs, licencēts uzņēmums, kura specializācija ir saldēšanas, dzesēšanas un pārtikas uzglabāšanas, aukstuma kameras un aukstuma vitrīnas projektēšana, aprīkošana ar aukstuma iekārtām, remonta darbi un servisa apkalpošana. Kondicionieru, kondicionēšanas sistēmu iekārtu montāža, uzstādīšana. Uzņēmuma speciālisti izpilda: ✓ tehniskie aprēķini piemērotai aprīkojumu izvēlei, ievērojot pasūtītāja vajadzības; ✓ konsultācijas saldēšanas un dzesēšanas tehnoloģiskā procesa ievērošanā un dažādu veidu pārtikas produktu glabāšanā; ✓ saldēšanas iekārtu un kameru pasūtīšana un savlaicīga piegāde; ✓ saldēšanas iekārtu montāža un pieslēgšanas darbi, aukstuma noliktavas; ✓ garantijas pakalpojumu sniegšana un servisa apkalpošana.

Agenda EP, IK, žalūziju uzstādīšana visā Latvijā

Ludzas 42a-56, Rīga LV-1003
Mēs piedāvājam: ✓ Plašu dažadu veidu žalūziju izvēli: horizontālās, rullo, vertikālās, kašešu rullo, plisē, “diena-nakts” un aizsargžalūzijas ✓ Vairākus moskītu tīklu variantus: stacionārus-noņemamus, rullo un veramus ✓ Aizkarus un žalūzijas ar fotodruku jebkurai gaumei. Izstrādājumi tiek izgatavoti atbilstoši katra individuāla klienta vēlmēm un prasībām

DURVIS1.LV, durvju salons Rīgā

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Piedāvājumā:: ✓ Ārdurvis ✓ Iekšdurvis ✓ Rokturi ✓ Slēdzenes ✓ Cilindri ✓ Eņģes ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Durvju atdures ✓ Durvju fiksatori ✓ Durvju aizvērēji ✓ Papildus elementi ✓ Masīvkoka galdi ✓ Vertikālās žalūzijas

Airtex, SIA, Tentu serviss

Skaistkalnes 1a, Rīga, LV-1004
SIA "AIRTEX" pakalpojumi un piedāvājumi:: ✓ Vieglo piekabju tenti un karkasi ✓ Tenti lauksaimniecības tehnikai ✓ Apvidus un vieglo automašīnu tenti ✓ Pašizgāzēju tenti ✓ Kravas auto tentu izgatavošana ✓ Laivu tenti ✓ Telts ar piepūšamu karkasu ✓ Angāri un karkasa teltis ✓ Rūpnieciskie aizkari un vārti ✓ Baseini zivju audzēšanai ✓ Tentu furnitūra

AJ PRODUKTI, AS, biroja mēbeles, noliktavu aprīkojums

Kalnciema 197b, Rīga LV-1046
Produkti: ✓ Biroja mēbeles ✓ Internetveikals ✓ Noliktavu plaukti ✓ Garderobes skapji ✓ Arhīva skapji ✓ Palešu plaukti ✓ Noliktavu aprīkojums ✓ Metāla plaukti Par mums: „AJ Produkter” AB ir starptautisks tiešā pasta tirdzniecības līderis Eiropā ar 40 gadu pieredzi. Koncerna pamatdarbība ir attīstīta tā, lai ikviens klients ērtā veidā varētu pasūtīt biroja, darbnīcu un noliktavu preces vienuviet, kā arī mēs spētu maksimāli ātri un ērti preces piegādāt un nodrošināt to montāžu. Ievērojot augstās zviedru kvalitātes prasības, „AJ Produkter” AB rūpnīcās saražo vidēji 40% no visām mūsu katalogos piedāvātajām precēm. Ikdienā uzsvaru liekam ne tikai uz teicamu klientu apkalpošanas servisu, pasūtot preces, tās piegādājot vai montējot, bet garantējam arī augstu preču kvalitāti, kas secīgi nodrošina mūsu piedāvāto preču ilgmūžību. Mūsu solījums – augsts apkalpošanas serviss, preces, kas atbilst augstākajām Skandināvijas kvalitātes prasībām, un spēja piedāvāt plašāko biroja, noliktavu un darbnīcu preču sortimentu vienkopus.

Austrumu Baltijas kompānija, SIA, Žalūzijas, aizsargrestes

Zemitāna iela 2b, Rīga LV-1012
Apraksts:

Uzņēmums "Austrumu Baltijas kompānija" tika dibināts 1996. gadā ar ražošanas bāzi visa veida žalūziju ražošanai. Liela uzmanība tiek veltīta aizsargžalūziju izgatavošanai no ALUTECH INC ražotajiem profiliem - restes 56mm, 84mm. Profili ar putupildījumu un ekstrudēti profili.

ŠIK studija, SIA, Tentu un laivu pārklāju ražošana

Braila 22, Rīga, LV-1024
Apraksts:

Darbnīca "ŠIK Studija" nodarbojās ar tentu un dažādu laivu pārvalku ražošnu. Piedāvājam lieliskus tentus un pārklājus Jūsu dārza mēbelēm, kā arī ilgtspējīgus, augstas kvalitātes laivu pārvalkus.

Logu Exports, SIA

Rīgas 2, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Saviem klientiem mēs piedāvājam kvalitatīvus:: ✓ logus, ✓ palodzes, ✓ durvis, ✓ logu un durvju sietus, ✓ žalūzijas.  Mūsu projekti: Esam likuši logus un durvis dzīvokļos, privātmājās, sabiedriskajās ēkās, ražotnēs, noliktavās.  Mūsu galvenais mērķis – kvalitatīvi paveikts darbs, kas apmierina klientu.

Tiara L, SIA

Skolas 1, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

SIA "Tiara-L" - ātra un kvalitatīva veļas mazgāšana, gludināšana un ķīmiskā tīrīšana juridiskām un privātpersonām. Piedāvājumā savākšanas un piegādes pakalpojums Liepājā, 2.00 eiro pie pasūtījuma summas.

VTS Latvia, SIA

Bieķensalas 21-218b, Rīga LV-1004
Produkti: ✓ Gaisa apstrādes iekārtas VENTUS; ✓ Gaisa apkures agregāti VOLCANO; ✓ Gaisa aizkari WING Piedāvājumā arī citu pasaulē zināmu ražotāju iekārtas:: ✓ Asami – kondicionieri, VRF sistēmas Par uzņēmumu:

Gaisa apstrādes iekārtu ražotājs Nr. 1 pasaulē. VTS GROUP ir progresīvu tehnoloģiju iekārtu ražošanas uzņēmums apkures, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas nozarē, piedāvājot visaugstākā standarta iekārtas un pakalpojumus, zemas cenas un visīsākos piegādes termiņus tirgū. Daudzpakāpju kvalitātes kontroles sistēma garantē aprīkojuma uzticamību. Sērijveidā izgatavojamu iekārtu masveida ražošana ļauj tās piedāvāt par ļoti konkurētspējīgu cenu. Unikālais biznesa modelis garantē visīsākos piegādes termiņus tirgū. VTS Latvia piedāvā VTS GROUP gaisa apstrādes iekārtas VENTUS, gaisa apkures agregātus VOLCANO, gaisa aizkarus WING.

Tehniķis 96, SIA, Durvis, Logi, Daugavpils

Turpinām strādāt klātienē!
Cietokšņa 8-1a, Daugavpils LV-5401
Apraksts: Strādājam no 1996. gada, Sadarbojamies ar ES valstīm. Strādājam visā Latgalē. Sadarbojamies ar Krieviju, Ukrainu, Ķīnu.

Mija AR, SIA

M.Ķempes 8-29, Liepāja, LV-3407
Produkti:

Durvis:

✓ Metāla durvis ✓ Dzīvokļu ārdurvis ✓ Alumīnija durvis ✓ PVC durvis

Logi:

✓ PVC logi ✓ Koka logi ✓ Alumīnija logi

Žalūzijas:

✓ Rullo kasešu žalūzijas ✓ Rullo žalūzijas ✓ PLISĒ žalūzijas ✓ Fasādes žalūzijas

Cita produkcija:

✓ Durvju aizvērēji ✓ Digitālās durvju actiņas ✓ Moskītu tīkli

 

 

Ikvienai telpai noskaņu piešķir izvēlētie aizkari. Vai izvēlēties gaisīgus un krokotus, vai - paneļaizkarus, romiešu šalūzijas? Aizkaru speciālisti ieteiks labāko risinājumu atkarībā no jūsu telpas novietojuma, funkcionalitātes un stiklojuma. Plašā audumu izvēle ļaus telpu noformēt atbilstoši katra gaumei. Aptumšojošie un ugunsdrošie aizkari parūpēsies par jūsu mieru un miegu. Arī aizkaru stiprinājumus, sliedes, karnīzes, āķīšus un krokojamās lentes ieteicams izvēlēties saskaņā ar izvēlēto audumu un telpas stilu.